Missie

Bridge ontzorgt ondernemers en ondernemingen op het gebied van bedrijfszekerheid en bedrijfscontinuïteit. Dat doen we door een primaire gesprekspartner te zijn voor onze klanten op het gebied van risicomanagement, verzekeringen en pensioenen.

Visie

Het beheersen van bedrijfsrisico’s is in de afgelopen jaren door onder andere globalisering en veranderende wet- en regelgeving steeds complexer geworden. Om de continuïteit van úw bedrijf te kunnen garanderen, zetten we onze expertises over de volle breedte van uw bedrijf in op het gebied van pensioen, verzekeren, risicobeheer. We zijn er namelijk van overtuigd dat een bedrijfsbrede, persoonlijke ondersteuning de duurzaamheid en continuïteit van uw bedrijf bevordert en zowel organisatorisch als kostentechnisch  toegevoegde waarde biedt. Dat u daarbij in direct contact staat met onze vennoten zelf, vinden we niet meer dan vanzelfsprekend.

Team

De partners en medewerkers van Bridge B.V. zijn stuk voor stuk specialisten met een ongekend expertiseniveau binnen hun eigen vakgebied. Pure professionals die complexe onderwerpen terug kunnen brengen tot heldere informatie en praktische adviezen waar uw bedrijf ook op de lange termijn iets aan heeft.

Klanten

Ons klantenportfolio is heel divers. Van internationale ondernemingen tot innovatieve scale-ups die de markt ontwrichten, en van duurzame NGO’s tot gevestigde familiebedrijven. In die diversiteit zijn we steeds op zoek naar duurzame, diepgaande en persoonlijke verbindingen.

Partners

Wilt u direct weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via 085-7600700
of info@bridge-economy.nl

Team