Benefits Plaza

BRIDGE | NIEUWSBERICHT April 2023

Zoals u weet werken wij met Benefits Plaza. Dit is een online portal voor o.a. het doorgeven van uw personeelsmutaties.  U geeft eenmaal een mutatie door en deze wordt verzonden aan alle betrokken verzekeraars. Niet alleen voor pensioen maar ook voor andere verzekerbare arbeidsvoorwaarden zoals verzuimverzekeringen, WGA-gat en WIA Excedent.

Wat u misschien niet weet is dat het mogelijk is  om een salariskoppeling in te regelen. Zo worden de mutaties automatisch eens per maand voor u klaargezet. Veel (cloud based) salarispakketten zijn te koppelen wat u veel tijd bespaart. Wilt u weten of uw salarispakket gekoppeld kan worden dan kunt u contact met ons opnemen.

Met de gegevens die in Benefits Plaza staan kunt u handige overzichten maken. Bijvoorbeeld van de premies per verzekering maar ook van de eigen bijdrage van de deelnemer. Het overzicht maken kost weinig tijd en u kunt uw selectie opslaan zodat u deze steeds weer kunt hergebruiken.

Via “Overzichten” –  “Premies”  kunt u de selectie maken. Heeft u hier vragen over? Neem contact op met uw relatiebeheerder voor uitleg of hulp.