Collectieve zorgverzekering

Een werknemer vindt een goed marktconform salaris van belang, maar als werkgever kunt u meer doen voor uw personeel. Een goede ziektekostenverzekering is daar een mooi voorbeeld van. Want als uw personeel door uw toedoen extra kan besparen op de ziektekosten, dan is dat een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde. Besparing op de ziektekosten kan een werknemer tot wel € 100,- netto per jaar opleveren. Het is onze ervaring dat dit voordeel nog verder kan oplopen, mede afhankelijk van de gezinssituatie van de betreffende medewerker.

BRIDGE ZORGCOLLECTIEF

Bridge biedt u als werkgever een zorgcollectief aan, waarin uw medewerkers kunnen profiteren van collectiviteitskorting, zelfs als zij niet van zorgverzekeraar wijzigen. Als werkgever heeft u er geen omkijken naar, omdat uw medewerkers alles zelf online kunnen regelen. Uiteraard kan Bridge u helpen bij de uitrol richting uw medewerkers.

LINK NAAR ZORGVERGELIJKER: KLIK HIER

DIRECT VERGELIJKEN

Via bovenstaande link kunnen uw medewerkers direct hun premie berekenen en overstappen naar het Bridge Zorgcollectief.

  • Overstappen naar een andere zorgverzekeraar kan ieder jaar per 1 januari
  • Gebruikmaken van de korting in het zorgcollectief zonder over te stappen van zorgverzekeraar, kan het gehele jaar door

HEEFT U VRAGEN?

Wilt u meer informatie over ons zorgcollectief voor uw medewerkers, neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 085-7600 700 of stuur een e-mail naar info@bridge-economy.nl.