Bridge is een Erkend Leerbedrijf. Dat betekent dat wij mbo-studenten mogen begeleiden tijdens hun stage. Daarmee halen wij op verschillende manieren de toekomst in huis. Wij bieden een inspirerende en een leerzame werkplek met uitdagende opdrachten, veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng.

Onze nieuwe stagiaire is Shareen Goelzar

Ik ben Shareen, 23 jaar, en volg de opleiding Marketing & Communicatie bij het Albeda College en ik loop mijn afstudeerstage bij Bridge. Het verbaasde me eigenlijk dat ik in een verzekeringsbedrijf stage kon lopen, maar het is mogelijk. Ik heb het erg naar mijn zin hier! Leuke collega’s en een enthousiaste stagebegeleider, genaamd Ab Nettekoven. Het mooie van dit bedrijf is, dat je als stagiaire doorgroeimogelijkheden hebt, uiteindelijk als werknemer.”

Een van onze stagiaires is inmiddels medewerker geworden

Ik ben Nikki Borg. Ik volg de opleiding juridisch medewerker, ook bij het Albeda College, en ik doe dit jaar mijn examen. In 2015 heb ik bij Bridge mijn eerste stage gelopen. De afgelopen jaren heb ik meerdere stages volbracht en met veel plezier gewerkt bij Bridge. Het plezier is blijkbaar wederzijds, want Bridge heeft mij inmiddels een vaste baan aangeboden. Daar ben ik erg blij mee.”

Ook erkend leerbedrijf worden? Ga naar https://www.s-bb.nl/bedrijven