Uw bedrijfsrisico’s goed in beeld

BRIDGE | NIEUWSBERICHT September 2022

Wij zien dat zakelijke verzekeringen vaak niet goed aansluiten op de risico’s die ondernemingen lopen. Risico’s die eenvoudig zelf gedragen kunnen worden zijn verzekerd, terwijl  minder zichtbare, veel omvangrijkere risico’s,  niet verzekerd zijn. Uitbreiding van de activiteiten of juist inkrimping hiervan is altijd een aanleiding om de zaken opnieuw te beoordelen.

Een ander belangrijk punt. Voldoet u aan alle preventie eisen? Dit zijn eisen waaraan voldaan moet worden om in geval van schade in aanmerking te komen voor een uitkering. Deze staan op de polis of in de voorwaarden. Wij helpen u graag door hier samen nog eens naar te kijken.

Door het finetunen van uw verzekeringen kunnen de kosten vaak fors worden verlaagd, tot soms wel 30%!

Wij brengen graag samen met u de bedrijfsrisico’s in kaart, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsactiviteiten, personeel, mobiliteit of cybercrime. Wij kunnen u helpen om uw risico’s en verzekeringen te evalueren en aan te passen waar nodig. U krijgt daardoor een verzekeringspakket dat is toegesneden op uw bedrijf, en daarnaast praktische tips en aanbevelingen. Vanzelfsprekend zijn wij ook uw aanspreekpunt bij schade.

Heeft u vragen over schadeverzekeringen neem dan contact met Houria Hasnaoui. Zij is telefonisch bereikbaar op 06-288 338 70 of per e-mail: houria.hasnaoui@bridge-economy.nl. U kunt ook reageren via onderstaand contactformulier.