Ik stel mijzelf uiteraard graag even voor: Ik ben Jordi van Vugt, 38 jaar, samenwonend met Gaby en onze twee kinderen, geboren in Rotterdam maar inmiddels 13 jaar woonachtig in Bleiswijk.

Na mijn studie ben ik gaan werken op de pensioenafdeling van Nationale Nederlanden. In eerste instantie op de afdeling Individueel Pensioen, daarna op de afdeling Collectief Pensioen. De afgelopen 4 jaar ben ik werkzaam geweest als teammanager van de afdeling Pensioen, Zorg en Inkomen bij SAA Verzekeringen.

Sinds 1 februari ben ik het nieuwe gezicht binnen Bridge. Ik ben aan de slag gegaan als kantoormanager. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met m’n gezin, zoals steden bezoeken, sporten, op vakantie gaan, lekker uit eten en nog teveel andere dingen om allemaal op te noemen.

Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk uit naar een prettige samenwerking met mijn collega’s en de relaties van Bridge! Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-15 222 680 of per e-mail naar jordi.van.vugt@bridge-economy.nl.