Mijn naam is dus Duco van der Giesen, 25 jaar, en woonachtig in Strijen. In mijn vrije tijd ga ik graag gezellig iets drinken en eten met mijn vrienden in de stad.

De afgelopen jaren ben ik bezig geweest om het ‘verzekeringsvak’ te leren. In juni van dit jaar heb ik dan ook mijn diploma voor de studie Financial Services Management aan de Hogeschool Rotterdam behaald. Naast het opdoen van kennis in de schoolbanken, heb ik ook de nodige ervaring opgedaan bij twee assurantiekantoren, de Rabobank en Schouten Zekerheid. Nu ik klaar ben met mijn studie, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Inmiddels is deze nieuwe fase aangebroken. Sinds 1 september ben ik namelijk aan de slag gegaan als Junior Relatiebeheerder Schadeverzekeringen binnen Bridge.

Vanzelfsprekend heb ik erg veel zin in deze nieuwe uitdaging bij Bridge. Ik kijk ernaar uit om samen met het team de relaties van Bridge optimaal te bedienen!