Zeker van zorg | Bridge Zorgcollectief

BRIDGE | NIEUWSBERICHT NOVEMBER 2019

Als werkgever kunt u meer doen dan het betalen van een marktconform salaris. Zo is het aanbieden van een goede zorgverzekering aan uw medewerkers (en hun gezinsleden) hier een mooi voorbeeld van. In de praktijk zien wij dat veel medewerkers zo’n zorgcollectief als een goede secundaire arbeidsvoorwaarde ervaren.

Nu het jaar ten einde loopt, is ook de tijd om eventueel over te stappen van zorgverzekering aangebroken. De zorgverzekeraars hebben onlangs hun premies en kortingen voor 2020 bekendgemaakt.

Een zorgcollectief voor uw medewerkers

Om deze keuze wat te vereenvoudigen, biedt Bridge u de online Zorgvergelijker aan. Uw medewerkers kunnen daarmee van een collectiviteitskorting profiteren. Óók als zij niet wijzigen van zorgverzekeraar. Als werkgever heeft u hier verder geen enkel omkijken naar, omdat uw medewerkers alles zelf online kunnen regelen.

Klik op de volgende link en bereken uw voordeel: Zorgvergelijker 2020

Het is eventueel ook mogelijk om uw medewerkers een eigen Zorgvergelijker aan te bieden waarin uw eigen zorgcollectiviteit wordt getoond. Zelfs in uw eigen huisstijl. 

Best passende zorgverzekering

Omdat de korting op basisverzekeringen wettelijk naar maximaal 5{3e2ed436ac9ff2282d88918f25c9d82fa851768a25b68526ae48ead89edea597} is teruggebracht is de verwachting dat veel mensen gaan overstappen. De inhoud van een zorgverzekering zal hiermee nóg belangrijker worden. Want besparen is prettig, en uiteraard wordt er gekeken naar wat een zorgverzekering onderaan de streep kost. Toch is het raadzaam om ook vooral naar de dekkingen en vergoedingen van de aangeboden zorgverzekeringspakketten te kijken. Want naast zorg die aansluit bij de behoefte van uw werknemers, kunnen zij daarmee een rekening voor niet gedekte zorg voorkomen.    

Meer weten?

Komt uw medewerker u er niet uit of zijn er andere vragen over de zorgverzekering voor 2020? Dan helpen onze zorgmedewerkers u graag verder met al uw vragen. Zij zijn (gratis) te bereiken via 088-000 83 57 of per mail.

Hebt u als werkgever vragen over dit zorgcollectief voor uw medewerkers, neemt u dan rechtstreeks contact op met Bridge via 085-760 700 of per mail