U kunt uw medewerkers (en hun gezinsleden) een zorgcollectiviteit aanbieden. Collectieve zorgverzekeringen zijn meestal samengesteld met een bepaalde doelgroep in het achterhoofd. Dit kan betekenen dat de verzekering net die zaken dekt die voor uw organisatie van belang zijn. Denk aan extra vergoedingen voor fysiotherapie voor mensen met zware beroepen, extra zwangerschapsvergoedingen voor bedrijven waar veel vrouwen werken en/of vitaliteitspakketten voor bedrijven waar relatief veel 50-plussers werkzaam zijn. Maatwerk is vrijwel altijd een optie.

Voordeel zorgcollectiviteit voor medewerkers

  • Korting op zorgpremie tot wel 10 {3e2ed436ac9ff2282d88918f25c9d82fa851768a25b68526ae48ead89edea597}
  • Sommige collectieve zorgverzekeringen bieden korting op een sportschoolabonnement en/of hulpmiddelen

Voordeel zorgcollectiviteit voor werkgever

  • Werknemers zijn minder of korter ziek, doordat de zorgcollectiviteit vaak snelle en specifieke zorg aanbiedt, afgestemd op de werkzaamheden. U kunt bijvoorbeeld een werkplekonderzoek laten opnemen in de collectiviteit wanneer uw medewerkers veel zittend werk verrichten
  • Een goede zorgverzekeraar helpt uw medewerkers ook als ze ziek worden. Met wachttijdbemiddeling, antwoorden op vragen en re-integratie. Goed voor de werknemer en goed voor de werkgever: de zieke werknemer kan zo snel mogelijk en goed hersteld aan de slag.
  • Dit is een (gratis) verbetering van de secundaire arbeidsvoorwaarden. U wordt hierdoor aantrekkelijker voor (nieuwe) werknemers

Het nieuwe zorgseizoen start medio half november. U heeft daarom nog de tijd om een zorgcollectiviteit te regelen. Wij hebben vorig jaar een succesvol zorgaanbod gedaan aan onze relaties, waarbij werknemers in vele gevallen niet van zorgverzekeraar hoefden te switchen maar wel profiteerden van collectiviteitskorting.

Interesse?

Wilt u alvast meer informatie? Neemt u dan (geheel vrijblijvend) contact op met onze zorgspecialisten, bereikbaar op 085-760 07 00 of stuur een e-mail naar info@bridge-economy.nl.