Over Bridge

Bridge is een onafhankelijk professioneel adviesbedrijf op gebied van pensioen-, schade- en inkomensverzekeringen. Ons kantoor bestaat uit 2 partners en 12 medewerkers. Wij hebben een brede expertise in huis waarmee wij onze zakelijke relaties op het hoogste niveau van dienst kunnen zijn. Wij ontzorgen ondernemers en ondernemingen op het gebied van bedrijfszekerheid en bedrijfscontinuïteit. Onze klanten ervaren de samenwerking als persoonlijk, deskundig en daadkrachtig.

Functieomschrijving

Als administratief medewerker Pensioen en Inkomen heb je een dynamische en veelzijdige functie. Je houdt je bezig met diverse werkzaamheden en werkt samen met meerdere collega’s.

Taken

  • Werkzaamheden verzorgen mbt polisbeheer (zoals mutaties, naverrekeningen, restituties, premiebeheer en controlewerkzaamheden);
  • Ondersteunen van onze relatiebeheerders en adviseurs (mbt commerciële en relatiebeheerzaken);
  • Contact onderhouden met onze relaties en leveranciers (telefonisch en per e-mail).

Profiel

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Ervaring met Word en Excel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Bereid tot het behalen van relevante Wft diploma’s.

Jouw competenties

Proactief, nauwkeurig, flexibel, goed in plannen/organiseren, communicatief vaardig, oplossingsgericht en een teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week. Je ontvangt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen, een studiekostenregeling en flexibele arbeidstijden. Bridge kent een prettige en informele werksfeer. Ons kantoor in Rotterdam Centrum is goed bereikbaar met het OV. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en momenteel wordt gefaciliteerd om met eigen vervoer naar kantoor te komen.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Stel je vragen aan of stuur je CV naar jordi.van.vugt@bridge-economy.nl

Start typing and press Enter to search